Info fra Monica uke 38

Golfbanen på Bærheim
Golfbanen på Bærheim

Jaaaaaaaaaaaaaa, solen skinner, og det skal den visstnok gjøre i mange dager fremover, ENDELIG!
Etter en begredelig sommer værmessig, så takker vi for flotte høstdager, nå skal det spilles golf som aldri før! Legger ved ett lite stemningsbilde jeg tok på vei til jobb i dag.

Jeg har bare lyst å komme med en liten oppfordring til dere alle, og det i form av ett dikt som jeg laget for et par år siden som jeg også har delt før.

«TA TO»
Oi, der landet jeg midt på greenen gitt,
da må jeg huske å ta merket mitt!

Ned på kne.
jeg tar ikke bare mitt eget, jeg tar to eller tre.

Den som leter den finner,
merker er ikke noe som bare forsvinner.

Se så fin greenen ble
er du med?

Du som alltid er så snill og god,
«ta to!»

Takk for at dere respekterer dette og tar noen merker når dere først har bøyd dere ned, det blir så mye greiere for alle. Jeg har også i det siste lagt merke til en del fotspor i sandbunkerne, vær grei å rak etter det, kjedelig for dem som kommer etter deg å havne oppi et av dine fotspor.

Ha en riktig deilig helg i finværet. Husk også at i helgen så er regionens beste spillere samlet her på Bærheim. De spiller både på lørdag og søndag, velkommen skal du være. Shoppen holder åpent både lørdag og søndag fra kl 0700 til 1800/1900

Mvh
Monica

Publisert i ,