Info fra Monica uke 30

Golfbanen på Bærheim
Golfbanen på Bærheim

Solen skinner, og sommerstemningen er til å ta og føle på her i anlegget om dagen. Det er vakkert, og jeg minner meg selv om at disse dagene, disse er det jeg lengter etter hele resten av året, vi er på Bærheim Golfpark.

Banen er i ypperlig stand, frodig og fin, det er det ikke bare vi som synes. Dyrelivet er også rikt, og det gleder mange hjerter.

Det er noe med det, golf blir liksom litt mere riktig når temperaturen stiger, vinden løyer, og solen titter frem. Det blir på en annen måte. Man kan sette seg ned med en kopp kaffe før runden, og man kan sitte å hygge seg etter runden. Det bygger det sosiale på en helt annen måte enn når vi haster til bilen for å komme fortest mulig til setevarmen, for igjen å kunne kjenne følelsen i beina.

Dere er en gjeng unike mennesker alle sammen, jeg føler meg privilegert som får treffe, og prate med så mange interessante og hyggelige mennesker i løpet av mine arbeidsdager. Jeg er rik.

Det gode liv, hva er det egentlig? Det finnes det nok mange svar på, jeg har noen tanker om hva som rører seg i meg når jeg tenker på det. Vil dele det denne uken.

Våkne, og være glad.
Nyte kaffekopp i soloppgangen.
Når dine nære har det bra,
når fuglene synger morgensangen.
Venner som klemmer,
gir av seg selv,
varsomme stemmer,
i sommerkveld.
Hygge i solnedgang,
sitte å bare være.
La hjertet synge sin egen sang,
da blir det vanskelige, lettere å bære.

Jeg ønsker dere alle sammen en riktig deilig helg. Gode klemmer i hytt å gevær.

Monica

Publisert i ,