Info fra Monica uke 2

Golfbanen på Bærheim
Golfbanen på Bærheim

Riktig godt nyttår venner!
2018 er godt i gang, og så langt, i hvert fall værmessig, så har det vært bedre enn på lenge. Selvsagt en del andre ting jeg skulle ønske var bedre når det gjelder min fremtid her på plenen, men det er så lite jeg kan gjøre med det. Her er det bare å gripe dagen, og vri mest mulig ut av den!

Jeg skrev et dikt for noen år tilbake, som plutselig fikk en ny betydning. De traff meg rett i hjertet.
Som jeg elsker dette stedet, folkene, samholdet, og arbeidet mitt. En ting jeg kan si med hånden på hjertet, det er at jeg i hvert fall tar med meg mange gode minner fra arbeidsplassen hvor jeg har tilbragt mesteparten av mitt yrkesaktive liv.
Minnene vil jeg gjemme i mitt hjerte, og ta med meg videre i livet.

Ha en deilig helg!
Monica

Fargen rød maler himmelen,
jeg befinner meg bortenfor trafikkvrimmelen,
på plassen jeg har så kjær,
langt borte, men likevel så nær.

 Det er kaldt, stille, og klart, hører noen slag i det fjerne,
isen ligger tykk over tjernet.
Solen er på vei opp bak fjellrekka i øst,
endelig, det er lite jeg har sett disse strålene i høst.

 En ny dag har igjen blir gitt oss,
ikke fordi, men på tross.
Jeg er takknemlig, det kjenner jeg,
For at jeg kjenner akkurat deg.

 Vi er på Bærheim Golfpark!

Publisert i ,