Info fra Monica uke 12 og 13

Golfbanen på Bærheim
Golfbanen på Bærheim

Våren har meldt sin ankomst, og vi har hatt noen deilige dager de to ukene som har gått. Litt småguffent i luften er det jo enda, men duverden som vi koser oss når sola er på visitt. Sommergreenene er åpnet til glede for oss alle, og det medfører også noen plikter, nemlig plikten til å reparere nedslagsmerker! Her har vi alle ett ansvar, og at det blir avgjørende for kvaliteten på greenene denne sesongen også, det trenger jeg nok ikke å minne dere om. Så her er det bare å «få det bøyd»!

 

SÅ REPARERER VI NEDSLAGSMERKER DERE

Oi, der landet jeg midt på greenen gitt,
da må jeg huske å ta merket mitt!

Ned på kne.
jeg tar ikke bare mitt eget, jeg tar to eller tre.

Den som leter den finner,
merker er ikke noe som bare forsvinner.

Se så fin greenen ble
er du med?

Du som alltid er så snill og god,
«ta to!»

Minner også om dugnad på rangen lørdag førstkommende kl 1000-1100, her skal vi få «vippet» opp alle ballene som ligger plugget på rangen, slik at vi igjen kan få fyllt opp ballmaskinene. Finn frem skrujernet, og bli med! Send gjerne en mail til post@golfmanagement.no slik at vi vet sånn noenlunde hvor mange som kommer.

Thom sammen med undertegnede blir å finne i proshop lørdag og søndag mellom 0800 og 1700, sjåast!

 

Ha en riktig deilig helg!

Monica

Publisert i ,