God jul, og godt nyttår!

Golfbanen på Bærheim
Golfbanen på Bærheim

Banen ligger her så fin og grønn, hadde det ikke vært for vintergreenene, så kunne det like godt vært en flott høstdag. Kjekt at dere bruker anlegget, selv om det nærmer seg jul. Vi har hatt en liten frostperiode her på plenen, og det førte til veldig glatte partier på veiene rundt i anlegget. Vær forsiktige, og bruk gjerne brodder når minusgradene kommer på besøk. Vi vil nødig ha noen ulykker.

Det blir ingen fellestreninger før i uke 2, 2016. Jeg sender ut oversikten fredag i uke 1.

Ha en riktig deilig jul, så snakkes vi på plenen over nyttår!

Monica

 

LEDER
På Bærheim er vi godt i gang med arbeidet for å forbedre både anlegg og tilbudet til dere spillere. Vi har som vanlig mye på gang i vinter og har en rekke nye spennende prosjekter som skal gjøre det enda mer attraktivt og gøy å komme til Bærheim Golfpark. En nyhet neste år er at åpningsturneringen den 30. april forandrer navn til Rolex Open. Vi har fått med flere sponsorer som KLM, Askeland Ur & Smykker og Madrassmesteren. Her er de fantastiske doorprizene man kan vinne på Hall Toll: Gavekort på Hall Toll med middag og drikke for 2, deltakelse VIP program KLM Open Europatouren (fly, hotel, VIP pakke etc), Tag Heuer klokke verdi kr 20 000, seng verdi kr 50 000 samt en Rolexklokke verdi kr 50 000.  Veldig kjekt å kunne presentere dette allerede nå. Kryss av datoen i kalenderen! Utover vinteren vil vi komme tilbake til andre spennende arrangementer som vi har startet og jobbe med, men som ikke er klart til å presenteres enda.

På banefronten så skal vi som tidligere annonsert utbedre venstre side hull 12. Videofasiliteter på rangen skal vi få til i en eller annen form, og vi ser på løsninger. Bygging av nytt treningsområde for chipping/pitching/bunker ser vi også på muligheter for å få til i samarbeid med klubben. Flere tralleskap står også høyt på ønskelisten. 2 splitter nye fairwayklippere er bestilt samt 3 nye golfbiler. I tillegg er det flere andre forbedringer som diskuteres. Utover vinteren skal vi informere fortløpende hva vi holder på med slik at dere kan følge med både her på infoen og ikke minst på Facebook der vi også vil legge ut bilder. Vi skal jobbe bånn gass hele vinteren for å gjøre anlegget og tilbudet så attraktivt som mulig til 2016 sesongen. Det er bare å glede seg!

Ha en strålende jul og et godt nytt golfår!

Ådne

Publisert i ,