Arne Ravndal vant RTR-finalen

Golfbanen på Bærheim
Golfbanen på Bærheim

Arne vant etter hard kamp fra sin klubbkamerat, Gøran S. Haglund. Arne vant også RTR Order of Merit og fikk æren av å overlevere sjekken til Norsk Luftambulanse. Spillere fra Sandnes GK har i løpet av 2016-sesongen vunnet fire av de ti turneringene som har inngått i Region Tour Rogaland. Foruten Arne så har også Gøran Haglund og David Segerfeldt vunnet, mens Simen Nyland har også imponert med gode plasseringer. Neil Fraser vant Sr-Bank Challenge. Lag-kampen og Birdiekongen har utgått i år.

Fra venstre: Vinneren av finalen Arne Ravndal, Sandnes GK. Vinneren av dameklassen: Alexandra Mudie, Stavanger GK. Per Morten Thingbø, kasserer RTR og Norsk Luftambulanses representant.

Fra venstre: Vinneren av finalen Arne Ravndal, Sandnes GK. Vinneren av dameklassen: Alexandra Mudie, Stavanger GK. Per Morten Thingbø, kasserer RTR og Norsk Luftambulanses representant. Foto: Anders Rein.

– Vi i Sandnes GK er veldig stolte over hva våre beste spillere presterer! –

RTR samler også inn penger til utvalgte veldedige formål som i år falt på Norsk Luftambulanse. Innsamlingsbarometeret viser 72.000 kroner som har blitt samlet inn gjennom spilleravgifter, sponsorer og vi finner også Sandnesseniorenes veldedighetsturnering i juli med flotte 8.200 kroner.

Region Tour Rogaland (535) og Rogaland 50+ (491) hadde begge en nedgang i deltakterantallet i år i forhold til i fjor. Tre av R50+ åtte turneringer kolliderte i år med RTR og en av turneringene kolliderte til og med med Lag-NM senior. Vi håper på mindre kollisjoner neste år. Rogaland Dametour har tatt hensyn og har ikke hatt noen kollisjoner i år. Deltakerantallet (551)  er en kraftig økning og RDT er nå den største tour’en i Rogaland.